23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny produktionsleder til Maskinfabrikken JST

Maskinfabrikken JST A/S står midt i en udvidelse af fabrikken til mere end dobbelt størrelse.

Derfor kommer den nye produktionsleder, Jørgen Krogh Hansen, på det helt rigtige tidspunkt, skriver virksomheden i en pressemeddelelse. 

Jørgen Krogh Hansen skal nemlig bidrage med sine mange års erfaring og viden om produktionsoptimering, når de nye produktionshaller skal indrettes og tages i brug i løbet af det næste års tid.

- Jeg motiveres af andres succes, ambitioner og holdånd. Tre ting, som i den grad gennemsyrer JST som virksomhed. De sidste 19 år har været en imponerende rejse, fra enkeltmandsvirksomhed til en moderne produktionsvirksomhed med over 50 ansatte. Og for mig er rejsen først lige begyndt, siger Jørgen Krog Hansen om den virksomhed, han nu skal stifte et mere indgående kendskab til.

Indretning og nyt udstyr

Den første del af de nye tilbygninger står klar til efteråret, og det er Jørgen Krogh Hansen, der er ansvarlig for at få både indretningen og overgangen til det nye til at fungere.

Her får han brug for sine kompetencer inden for IT, CNC-styring og robotstyring. Det er nemlig nogle af de områder, hvor JST planlægger en løbende opgradering af maskinparken, efterhånden som de nye lokaler tages i brug. 

Men det er ikke kun flere maskiner, der bliver plads til. Maskinfabrikken JST forventer også at opgradere på personale i takt med udvidelsen – faktisk er der allerede nu brug for flere hænder. 

Maskinfabrikken JST A/S, der er beliggende i Lem St. ved Ringkøbing, producerer redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 800 – 60.000 kg målrettet entreprenørbranchen og landbruget. 

Jørgen Krogh Hansen startede den 1. juli 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.187