23948sdkhjf

Bast & Co indgår partnerskab med Heidenhain

1. juni 2021 blev Bast & Co medlem af en fornem klub, da de indtrådte som retrofit partner hos tyske-svenske Heidenhain, der udvikler måleudstyr og CNC-styringer til værktøjsmaskiner.

– Vi er meget glade og stolte over at være retrofit partner ved Heidenhain. Det er et skulderklap, der er til at tage og føle på, da Heidenhain er den gyldne standard i branchen, siger Jens Hansen, CEO i Bast & Co.

Bast & Co er en specialvirksomhed med fokus på service, reparation og renovering af værktøjsmaskiner af alle typer. Værkstedet er et af Nordeuropas mest specialiserede, så alle mekaniske og elektriske opgaver kan foretages under samme tag. Kundegruppen tæller både SMV’er og store multinationale virksomheder som Danfoss og Grundfos.

Det er derfor ikke tilfældigt, at Heidenhain har valgt netop Bast & Co som dansk retrofit partner.

– I Bast & Co har vi fundet en stærk og erfaren partner indenfor retrofit, som kan videreføre og styrke vores gode service for nye såvel som eksisterende kunder. Vi ser meget frem til et endnu tættere samarbejde, siger Per Wincent, der er CEO hos Heidenhain Scandinavia.

Internationale perspektiver

Heidenhain er et internationalt kendt branchenavn, og titlen som retrofit partner kan derfor for alvor åbne nye døre i udlandet for Bast & Co.

- Det giver en tryghed for vores multinationale kunder, at de kan tage os med til udlandet, da vi sammen med Heidenhain kan levere full-service uanset landekode, siger Jens Hansen.

Han tilføjer:

– Partnerskabet har kort sagt givet os mod på og mulighed for at gøre endnu mere for at udvide kundekredsen med flere internationale virksomheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.106