23948sdkhjf

Nyt samarbejde mellem Grau Engineering og Technicon sender robotter på Heden

Maskinbyggeren Grau Engineering i Herning og robotvirksomheden Technicon i Hobro har indgået et samarbejde, der skal sikre især mindre og mellemstore fremstillingsvirksomheder automationsløsninger, der på kort tid forbedrer deres produktivitet markant. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Hos Grau Engineering er man vant til at løse teknologisk udfordrende opgaver, hvor automation er hovednøglen. I forvejen har man gode erfaringer med at installere cobots fra Universal Robots hos flere produktionsvirksomheder.

Technicon er netop landsdækkende forhandler af hele paletten af Universal Robots robotter, og samtidig har virksomheden et stort bagkatalog af projekterfaringer at trække på fra samarbejde med både større og mindre virksomheder. Desuden har Technicon en omfattende webshop, hvor man finder mere end 400 modulære robotløsninger.

Brugervenlige robotløsninger skal sikre industrien væksten

Ambitionen bag det nye samarbejde er at medvirke til, at flere og flere produktionsvirksomheder gearer op på den automationsmæssige og teknologiske front, så deres konkurrencekraft styrkes og robusthed øges.

Hos Grau Engineering ser stifter og indehaver Kristian Grau store muligheder for at virksomheden gennem samarbejdet med Technicon både kan øge udbredelsen af fleksible cobots til endnu flere mindre og mellemstore produktionsvirksomheder samt levere endnu mere avancerede turn key automationsløsninger.

- Vores mål er at gøre gode virksomheder bedre, og vi ønskede en stærk samarbejdspartner med indgående forretningsforståelse og dybt kendskab til det seneste nye indenfor fleksibel automation. Vi anser Technicon for det absolut bedste match i markedet, og vi håber, at samarbejdet vil betyde, at endnu flere produktionsvirksomheder kommer til at drage fordel af alt det smarte og brugervenlige robotter kan i dag, siger Kristian Grau.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078