23948sdkhjf

Manglende motorvej får amerikansk gigant til at træde på bremsen i Næstved

Ifølge den infrastrukturaftale, regeringen netop har indgået med folketingets partier, vil der først om 10 år være færdigbygget en motorvej på det sydlige Sjælland mellem Næstved og Rønnede. Det skriver SN.dk.

Det får nu den amerikansk-ejede Emerson Marine til at trække i nødbremsen, når det gælder investeringer i koncernens afdeling i Næstved.

- Når jeg skal diskutere med USA om, hvor vi skal udvikle, så gør en situation som denne det vanvittigt svært at argumentere for at udvikling, ekspansion og investeringer skal ligge i Næstved, siger Jakob Nørr, administrerende direktør for Emerson Marine, til SN.dk.

Han argumenterer dels for, at den 200 mand store virksomhed har svært ved at tiltrække arbejdskraft på grund af den dårlige infrastruktur, men også at man har et stort transportbehov med lastbiler ind og ud af virksomheden, hvilket langt fra er optimalt på den eksisterende landevej.

Emerson Marine fremstiller hydrauliske ventilstyresystemer og overvågningssystemer til tanke, som bruges på skibe og i offshore-industrien.

Originalartikel: https://sn.dk/Naestved/Begmand-til-Naestved-Milliard-virksomhed-dropper-ekspansion/artikel/1451607

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078