23948sdkhjf

Hempel indgår strategisk partnerskab med producent af vindmølletårne

Spanske GRI Renewable Industries, der producerer tårne og flanger til vindsektoren, indgår et strategisk partnerskab med Hempel. De to virksomheder skal samarbejde om innovative løsninger, som skal øge effektiviteten i processer og udstyr til overfladebeskyttelse af vindmøller.

Det nye strategiske partnerskab er en yderligere styrkelse af et langvarigt samarbejde mellem de to virksomheder om at udvide deres samarbejde til også at omfatte forskning og udvikling af potentielt innovative produkter. Ambitionen er at minimere prisen for overfladebehandling af vindmøller, samtidig med at der sikres en høj kvalitet.

- I Hempel kan vi godt lide at skabe innovation sammen med vores kunder, og vi støtter fortsat GRI Renewable Industries i at nå deres forretningsmål og bæredygtighedsmål. Vi er derfor glade for at kunne udvide vores langsigtede samarbejde til også at omfatte forskning og udvikling, siger chief commercial officer i Hempel, Michael Hansen i en pressemeddelelse, og fortsætter:

- GRI Renewable Industries er ekstremt dygtige inden for tårnfremstilling og tårndesign, og dette parret med Hempels ekspertise inden for maling og overfladebehandling gør det til et godt partnerskab med henblik på at udforske innovative løsninger inden for vedvarende energi med en lav VOC (volatile organic compounds, flygtige organiske forbindelser, red.) og et mindre tidsforbrug til forberedelse af overfladebehandling.

Det strategiske partnerskab har fokus på bæredygtighed og på at forlænge levetiden for vindmølletårne. Ambitionen er at reducere prisen på overfladebehandling med 10 procent og sænke VOC med op til 50 procent.

De første trin i det nye samarbejde om forskning og udvikling sker mellem GRI Renewable Industries’ forsknings- og udviklingscenter i Sevilla og Hempels laboratorier i Barcelona og Danmark. Herfra vil der blive gennemført undersøgelser og test af forskellige malingsløsninger for at finde frem til, hvilken malingsløsning der bedst matcher GRI Renewable Industries’ behov.

Sevillas Universitet er også en del af samarbejdet, som udgør en del af projektet Andalusien, Alentejo og Algarve innovation Center (CIU3A), et projekt, hvor 75 procent er finansieret af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling, Programme of Cooperación Interreg VA Spain - Portugal 2014-2020. Dette er et af de innovationscentre, som Sevillas Universitet planlægger at lancere i sin nuværende egenskab af myndighedsteam, og det vil blive suppleret med tre innovationscentre inden for henholdsvis luftfart, landbrug og fødevarer og energi og mobilitet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093