23948sdkhjf

A. Flensborg køber sjællandsk producent af elvogne

Den 1. juli har A. Flensborg overtaget virksomheden Trans-Lift.

Trans-Lift er en familieejet virksomhed med base på Baldersbækvej i Ishøj, der drives og ejes af Annette Jonsson og Jens Schou. De er begge anden generation i virksomheden, som de overtog i forbindelse med et generationsskifte i 2004.

Parallelt med A. Flensborg har Trans-Lift i årtier udviklet og produceret eldrevne køretøjer til intern logistik og transport –løsninger, der effektiviserer arbejdsgange og har fokus på ergonomi, der forbedrer arbejdsmiljøet.

En af Danmarks største producenter af elvogne

Hos A. Flensborg forventer de, at den nye konstellation vil give muligheder for at udnytte store synergier inden for produktion, udvikling og salg af Trans-Lifts produkter og deres eget program i elvogne under varemærket AF Truck. Senere er det planen, at begge varemærker samles under et nyt fælles navn – AF Handling.

- Med sammenlægningen skaber vi en af Danmarks største producenter af specialiserede elvogne. Vi ser en stor fremtid i sammenlægningen, fordi produktprogrammer og kundegrupper supplerer hinanden perfekt. Ved overtagelsen forøger vi salget og produktionen væsentligt inden for elvogne, så det passer perfekt ind i vores strategi- og udviklingsplan for denne division, siger Norbert F. V. Ravnsbæk, administrerende direktør i A. Flensborg, Herning Maskinfabrik.

- A Flensborg bliver en rigtig god ejer. Dels er det også en tidligere familieejet virksomhed, og så er AF Truck et godt match på produktsiden. Det vil også være et løft for hele branchen, som vil komme kunderne til gode og ikke mindst deres medarbejdere, der får gavn af vores store fokus på ergonomi, siger Annette Jonsson, direktør i Trans-Lift.

Norbert Ravnsbæk supplerer:

- Overtagelsen passer som fod i hose i A. Flensborgs strategiplan. Den skaber et bæredygtigt grundlag for at videreudvikle vores forretning for eldrevne vogne, så vi fortsat kan levere grønne, bæredygtige løsninger til vores kunder inden for både det offentlige, have og park og det private erhvervsliv.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094