23948sdkhjf

Anna vil skabe mersalg gennem bedre produktionsudnyttelse - nu belønnes hun med 25.000 kroner

Dansk Industri (DI) og HK Privat uddelte fagprøveprisen for Handelsuddannelsen på 25.000 kroner torsdag hos Lemvigh-Müller i Herlev til en meget glad Anna Paaske Sommerlund, der til daglig går på Mommark Handelskostskole.

Hun fandt ud af, at der kunne skabes mere aktivitet i Lemvigh-Müllers coil servicecenter gennem øget viden hos kunder og personale om, hvad servicecenteret kan tilbyde af ydelser. I sin fagprøve har hun lavet en spørgeskemaanalyse, en handlingsplan og et serviceværktøj til virksomhedens sælgere.

- Anna Paaske Sommerlund er en indlysende vinder af DI og HK Privats fagprøvepris 2021. Ikke blot er hendes opgave en original analyse af en væsentlig problemstilling. Anna viser også på overbevisende vis, hvordan virksomheder i Danmark er langt fremme med at udvikle forbedrede og effektive arbejdsprocesser. Anna er også en god og hjælpsom kollega. Derfor var vi ikke i tvivl om, at hun skulle have prisen, siger Simon Tøgern, formand for HK Privat.

DI og HK Privats fagprøvepris uddeles til elever, der har bestået fagprøven på handelsuddannelsen med et originalt og flot resultat. Formålet med fagprøveprisen er at gøre opmærksom på de mange muligheder på handelsuddannelsen og inspirere elever til at præstere noget særligt, som har betydning for virksomheden, erhvervet og branchen.

Hos Lemvigh-Müllerglæder finansdirektør Christian Søgaard-Christensen sig over prisen:

- Vi er meget stolte over, at Anna har vundet årets fagprøvepris. Det viser værdien af at kombinere et ambitiøst elevforløb og en person med et stort potentiale. Anna har arbejdet engageret og kreativt, og hun har mere end indfriet forventningerne. Anna har vist, at hun kan udrette meget fremover, siger Christian Søgaard-Christensen.

Med prisen følger også en anerkendelse til praktikstedet, så prisen Årets Uddannelsessted 2021 går til Lemvigh-Müller.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094