23948sdkhjf

Dansk-italiensk samarbejde om reduktion af forurening fra udstødningsgas

Med mere end 45 års erfaring inden for lyddæmpning af diesel- og gasmotorer udvider det nordjyske firma Silentor nu sin portefølje med en række løsninger til rensning af udstødningsgas.

Produkterne er udviklet og produceret af det italienske selskab CatEMission, og er med Silentors agentur rettet mod det nordiske marked, hvor behovet for intelligente, miljøvenlige teknologier, der understøtter den grønne omstilling, er en voksende udfordring for både den maritime og den industrielle sektor.

- I de nordiske lande, ikke mindst i Norge, understøttes den voksende efterspørgsel efter grønnere løsninger af forskellige statsstøttede ordninger. Dette gør det til et hurtigt voksende marked for teknologier såsom systemer til rensning af udstødningsgasser. Vi anser løsningerne fra CatEMission som state-of-the-art, blandt andet baseret på den velkendte SCR-teknologi, som har bevist sin værdi gennem mange år, siger Bjarke Rosendal, administrerende direktør for Silentor, i en pressemeddelelse.

Produktporteføljen fra CatEMission består af løsninger, der er baseret på henholdsvis selektiv katalytisk reduktion (SCR), dieseloxidationskatalysator (DOC), dieselpartikelfilter (DPF), samt delvis metallisk sodfilter (PMF) og endelig en katalysatorbaseret efterbehandling af metangasudslip (MSC).

Skræddersyede løsninger

Silentor har mange års erfaring med forskning og udvikling af unikke lyddæmperprincipper, og er kendt for at imødekomme kundens specifikke krav med en høj grad af individuelt skræddersyede løsninger. Dette gælder også for CatEMission, hvilket gør samarbejdet mellem de to virksomheder ganske indlysende.

- Vi leverer ikke ”hyldeprodukter”. Da vi ledte efter en forhandler til det nordiske marked, blev vi opmærksomme på Silentor, og da vi deler mange fælles værdier, såsom levering til tiden og en høj grad af fleksibilitet i forhold til kundens ønsker, var valget let. Vi ser nu frem til et forhåbentlig langvarigt samarbejde med det mål at levere omkostningseffektive, holdbare emissionsreduktionsløsninger, der kan designes til at opfylde de nyeste IMO Tier III og EPA Tier 4-direktiver til marine applikationer, siger Sergio Del Re, administrerende direktør for CatEMission.

Silentors agentur for CatEMission dækker de nordiske lande.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063