23948sdkhjf

Servicevirksomhed springer ud som maskinhandler

Skive-virksomheden Ransborgs har årelang erfaring inden for servicering af CNC-maskiner.

Nu er virksomheden blevet dansk forhandler af tyske Exerons maskiner. Dermed håber Ransborgs, med udgangspunkt i højt serviceniveau, at kunne finde en niche i markedet for blandt andet gnistere og fræsere made in Germany.

Kort leveringstid

Direktør Erik Ransborg fortæller:

- Vi startede i sin tid, som en ren servicevirksomhed og har nu tilføjet maskinsalg til virksomheden med et mærke, vi kan stå inde for. En handel med os skal være som at få en varm krammer – du føler dig godt behandlet, maskinen lever op til forventningerne og servicen er i top.

Exeron er et gammelt, anerkendt mærke i Tyskland, hvor blandt andet BMW benytter fræserne til værktøjsfremstilling på grund af overfladekravene.

- Som noget helt specielt har virksomheden kun 8-10 ugers leveringstid på specialtilpassede maskiner fra Tyskland, siger Erik Ransborg, og henviser til den seneste tids historier om maskinfabrikker og værktøjsmagere der er blevet udfordret på kapaciteten, men ikke kan købe nye maskiner på grund af lang leveringstid.

Store forventninger

Med Exeron i ryggen har Ransborgs dermed udvidet produktpaletten betragteligt og satser nu på både serviceopgaver og maskinsalg i Danmark.

- Forventningerne er, at service stadig skal være omdrejningspunktet i virksomheden, også selv om det går rigtig positivt med salget af maskinerne. Men der er selvfølgelig også en forventning om, at det her skal betyde en klar vækst, fortæller Erik Ransborg.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063