23948sdkhjf

Bossard Denmark er nu selvforsynende med strøm

I foråret 2020 etablerede befæstelsesproducenten Bossard et stort solcelleanlæg på taget af sit danske hovedkvarter i Hvidovre. Den 14. maj i år nåede man så en milepæl – den dag var man nemlig 100 procent selvforsynende med strøm. Det skriver SN.dk.

- Vi ser den grønne omstilling som et fælles ansvar, der ikke påhviler enkelte brancher. Vi vil gøre vores for at sikre, at den strøm, vi benytter, er så bæredygtig som mulig. På kun 12 måneder er det lykkedes os at gå fra traditionel til bæredygtig strøm, og vi håber, det kan være til inspiration for andre virksomheder, der også gerne vil den grønne omstilling, siger Anders Thielfoldt, administrerende direktør i Bossard Danmark, til SN.dk.

Anlægget producerer cirka 220 MW strøm om året, og i tillæg har Bossard installeret et batteri, der kan lagre noget af den overskydende strøm.

Udover solcelleanlægget har virksomheden også igangsat en række andre miljøtiltag. Det drejer sig for eksempel om installation af LED-lys, affaldssortering samt etablering af en frugtplantage.

Originalartikel: https://sn.dk/Vestegnen/Investerer-millioner-i-solceller-Virksomhed-bliver-selvforsynende/artikel/1449890

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079