23948sdkhjf

Effektiviseringer giver pote hos staldinventar-producent

Langå-virksomheden Fremtiden Staldinventar har øget effektiviteten markant på bare et halvt år.
Danmark kan ikke konkurrere på lønnen, og vil vi fastholde produktion i landet, skal den gøres mere effektiv. Sådan lyder mange advarende røster for øjeblikket, og hos Fremtiden Staldinventar har man bevist, at det sagtens kan lade sig gøre. Det skriver Børsen.

Langå-virksomheden har nemlig været en del af et projekt i samarbejde med Provinsindustriens Arbejdsgiverforening, Industriens Arbejdsgivere i København samt Metal- og Maskinindustrien. Målet var at skabe effektivitetsforbedringer på 25 % i produktionen hos de deltagende virksomheder.

Sparede 26 %
Og det mål har man nået hos Fremtiden Staldinventar. Det er nemlig lykkedes det samme antal medarbejdere at producere 26 % mere, hvis man sammenligner nøgletal fra fjerde kvartal 2010 med fjerde kvartal 2011.

- Vi har set på hele administrationen, og vi opdagede, at vi havde bygget en kultur op med for meget papirdokumentation. Det har vi fået ryddet op i, siger fabrikschef Jeannette Skjødsholm til Børsen.

Det er dog ikke alle besparelserne, der er røget direkte på bundlinjen. Den øgede produktivitet har nemlig gjort det muligt at bruge mere tid på udviklingsarbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094