23948sdkhjf

Rittal og Wexøe indgår distributionsaftale i Danmark

Som et led i Wexøes strategi om at tilbyde løsninger, der støtter op omkring Rockwell Automation og Festos automationsløsninger, har Rittal og Wexøe indgået en distributionsaftale.

 

- I tæt samarbejde med Rockwell Automation og Festo har vi haft fokus på automationsløsninger til maskinbyggere. Vores strategi er at tilbyde vores kunder muligheden for at konsolidere deres automationsprojekt hos Wexøe, og her er kapsling og klimaprodukter en vigtig komplementær del. Vi er derfor tilfredse med, at vi nu at kan tilbyde løsninger fra Rittal, udtaler Kim Schrøder, divisionschef industry hos Wexøe, og fortsætter,

- Rittal er det største brand inden for kapslinger og klimaløsninger og er et godt match til vores øvrige produktportefølje. Vi vil tilbyde standard produkter, men især fokusere på projekttilpassede kapslinger, der skaber ekstra værdi for vores kunder. Endvidere vil vi fokusere på klimaløsninger fra Rittal og dermed hjælpe til med at få styr på temperaturen i kapslingerne, således at det installerede automationsudstyr får et trygt og sikkert virke.

Fra Rittals side ser man også mange muligheder i samarbejdet.

- Rittal og Wexøe er begge firmaer, som er kendt og velintegreret på det danske marked inden for maskinbygning til industrien, udtaler Henrik Hansen, country sales manager hos Rittal, og fortsætter:

- Jeg ser frem til et tættere samarbejde. Med Rittal som markedsledende inden for kapslinger til industriel automation og Wexøes tilbud omkring automationsløsninger til maskinbyggere, kan dette kun blive endnu et unikt værditilbud til markedet.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.095