23948sdkhjf

Kabelproducent forventer større tab i 2021

Den børsnoterede producent af fiberobtiske kabler og maskiner til tovværks- og kabelindustrien, Roblon, fortæller i en selskabsmeddelelse, at man sænker forventningerne til årets samlede resultat.

Det sker få dage før afrundingen af andet kvartal, hvor tallene altså ikke vender den rigtige vej for virksomheden. 

- På baggrund af den finansielle performance i første halvår og nævnte usikkerheder, forventer ledelsen nu en omsætning på mellem 240-260 millioner kroner mod tidlige guidance på 260-280 millioner kroner, skriver Roblon i meddelelsen.

Samlet set forventer Roblon et tab før skat på mellem 21-26 millioner kroner. Forventningen var før et tab på mellem 11-19 millioner kroner.

Baggrunden for de sænkede forventninger skal findes dels i Covid-19-situationen og dels i den globale mangel på råvarer og logistikproblemer. Det er primært produktgruppen Composite, der er udfordret på nuværende tidspunkt af en langvarig og vedvarende reduceret ordretilgang og dermed vigende omsætning og indtjening. 

De fleste af projekterne i produktgruppen composite er dog ifølge meddelelsen blot udsat, og Roblon forventer, at de gennemføres på et tidspunkt i fremtiden.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078