23948sdkhjf

MAN Energy Solutions i Frederikshavn vinder FN-pris

MAN Energy Solutions topchef i Frederikshavn Thomas Leander modtog lørdag FN's danske verdensmål-pris i kategorien Forandring. Han modtog prisen på Folkemødet på Bornholm i selskab med direktør Klaus Engberg fra MAN Energy Solutions danske ledelse.

Vinderen af prisen blev afsløret af Rasmus Prehn, minister for fødevarer, landbrug & fiskeri.

Thomas Leander takkede Frederikshavn Kommune for at have indstillet MAN ES til prisen, og Frederikshavns borgmester Birgit S. Hansen giver her baggrund for indstillingen.

 - Verdensmålsudvalget indstillede MAN Energy Solutions til Forandringsprisen for deres måde at involvere lokalbefolkningen – fra skoleelever til seniorer i udbredelsen af vild natur. Virksomheden går foran i klimaindsatsen og har skabt et lokalt mødested og et arnested, hvor nye idéer spirer, og nye partnerskaber vokser frem til glæde for både mennesker og miljø, siger Birgit S. Hansen.

Og der er mere på vej, lover MAN ES.

- Som lokal erhvervsvirksomhed med opbakning fra Frederikshavn Kommune kan vi sammen bane vej for nye spændende aktiviteter til glæde for alle borgere. Vi skal blandt andet i gang med videreudvikling af vores biodiversitetsområde med etablering af bålplads og handicapvenlige stier. Vi har også planer om etablering af en sø på området, siger Thomas Leander.  

Tre virksomheder var indstillet til Forandringsprisen. Vinderen blev fundet ud fra antal stemmer, som hver virksomhed fik.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109