23948sdkhjf

Overvældende interesse for ændret maskindirektiv: Mere end 1200 tilmeldt webinar

Det er overvældende stor interesse for et gratis webinar om Maskindirektivets afløser.

Det gratis webinar afholdes i morgen onsdag af Maskinsikkerhed ApS, og mere end 1.200 mennesker er allerede tilmeldt til orienteringen om den kommende ”Forordning for maskinprodukter,” der forventes vedtaget i EU løbet af det næste års tid.

Hans Morten Henriksen, direktør i Maskinsikkerhed ApS, er positivt overrasket over tilslutningen. Han havde forventet god interesse for infomødet om EU-Kommissionens forslag til Maskindirektivets afløser, men den store tilstrømning er uventet.

- Jeg er virkeligt  overrasket over, at vi har over 1.200 tilmeldte. Som rådgiver er det en fornøjelse at mærke, at industrien allerede nu er i gang med at forberede introduktionen af Maskinforordningen – og vi glæder os til at fortælle om de kommende ændringer. Der er ingen tvivl om at Maskinforordningen kommer til at betyde meget for maskinfabrikanter og ikke mindst produktionsvirksomheder, siger Hans Morten Henriksen.

Han peger på, at interessen viser, at både maskinfabrikanter og brugere nok er ved at være modne til en gang ”rettidig omhu” vedrørende maskinsikkerhed og CE-mærkning.

- Det er også det billede,  vi kan se i vores ordreindgang: Større kunder, mere på forkant, og alt i alt en ordreindgang større end nogensinde, siger Hans Morten Henriksen.

 Webinaret afholdes i morgen onsdag d. 16. juni kl 14.00 – 14.45. Tilmelding sker til Maskinsikkerhed ApS.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063