23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny salgschef hos Fyns Kran Udstyr

45-årige Joachim Riisager er blevet ansat som salgschef for Fyns Kran Udstyr. 

Han kommer med både en praktisk, faglig og teoretisk baggrund, og hans praktiske erfaring, samt store faglige indsigt kommer fra en lang og alsidig karriere, blandt andet som både divisionschef og salgsdirektør hos FJ Industries, hvorfra han har et indgående kendskab til industrien i både ind- og udland. Udover Joachim Riisagers praktiske erfaring med salgs- og personaleledelse, har han en teoretisk baggrund med en uddannelse som produktionsingeniør og en cand.merc. i International management & marketing.

Nu har Joachim Riisager haft sin gang i virksomheden siden 1. marts og på trods af corona og restriktioner, så har han allerede fået skabt sig et godt indblik i organisationen og fået hils på og talt med medarbejdere i de forskellige afdelinger, og som han udtaler, så har han ”fået en fantastisk velkomst af de mange dedikerede og engagerede medarbejdere”.  

Som salgschef for medarbejdere der sidder på henholdsvis lokationer i Aalborg, Esbjerg, Odense og København, samt nærmeste leder til konsulenter rundt i hele Danmark, så glæder Joachim Riisager sig til at corona ikke fylder så meget i hverdagen, og han mere frit kan køre rundt mellem de forskellige afdelinger.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.082