23948sdkhjf

Fynsk robotproducent henter ny topchef med erfaring fra Danfoss

Karsten Thinggaard er blevet ansat som ny CEO hos Autonomous Units, der udvikler desinfektionsrobotter. Det skriver Langeskov-virksomheden på sin hjemmeside.

Han er opvokset på Fyn, hvor han også er uddannet cand.merc.jur. Siden har han haft en lang karriere i diverse lederjobs hos Danfoss, som blandt andet har bragt Karsten Thinggaard til USA, Canada, Schweiz, Sverige og Kina.

Senest har han været strategisk rådgiver hos Tajco Group, der er leverandør til bilindustrien.

- Jeg er virkelig glad for at takke ja til muligheden for at blive en del af Autonomous Units spændende rejse, og det er en opgave, jeg går til med en god portion ydmyghed – og også med en række ambitioner, som jeg tror på, vi kan udleve. Vi bygger på de stolte fynske robot-traditioner og kombinerer det med en passion for at gøre verden efter Covid-19 til et bedre sted, siger Karsten Thinggaard på hjemmesiden.

Virksomhedens grundlægger og nu chief technology officer, Flemming Thinggaard, udtaler:

- Jeg har hele tiden vidst, at vi skulle tilføre stærkere kommercielle kræfter til vores ledelse. Karsten har den brede profil, store internationale erfaring og netværk, der kan drive den strategiske retning for Autonomous Units’ vækstrejse. At han tilfældigvis er min bror, gør det på mange måder lettere, for vi ved lige, hvor vi har hinanden, og det har vi sådan set altid gjort, griner Flemming Thinggaard.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079