23948sdkhjf

Eltronic Group opruster med direktør for bæredygtighed

Jesper Terp Christensen er tiltrådt en nyoprettet stilling som director of sustainability i Eltronic Group.

Han kommer med en teknisk baggrund og solid erfaring med bæredygtighed og ansvarlighed fra flere brancher. Senest har han bestredet stillingen som CSR- og miljøansvarlig hos grossistvirksomheden Lemvigh-Müller.

Bæredygtighed og cirkulær økonomi har de seneste år været et fokusområde i Eltronic Group, og koncernen ønsker nu at styrke sin bæredygtige profil yderligere.

- Vores fremtidige fokus bliver at løfte bæredygtighedsniveauet i vores kunders fremstillingsproces, så de kan blive endnu mere konkurrencedygtige. Jesper rykker helt ind i vores kerneforretning og skal være med til at skabe solide rammer, som vores driftsselskaber kan eksekvere indenfor på strategisk og praktisk plan, siger administrerende direktør i Eltronic Group, Lars Jensen, i en pressemeddelelse.

Jesper Terp Christensen ser frem til at komme i gang med at udvikle og eksekvere på en stærk bæredygtighedsstrategi med kundens grønne omstilling i fokus.

- Eltronic Group har for alvor sat bæredygtighed på dagsordenen. Jeg ser en virksomhed, hvor man har tænkt sig om, taget ansvar og set muligheder i at arbejde proaktivt med ESG-aspekterne. Mange virksomheder, der arbejder med bæredygtighed og ansvarlighed fokuserer på, hvad de selv gør og deres egne påvirkninger. Men ved at arbejde mere fokuseret på virksomhedens påvirkning i hele værdikæden, kan man gøre en stor forskel. Man skal altså se nedad i kæden for sammen med leverandører at få bedre produkter og løsninger, men også opad for sammen med kunderne at skabe løsninger der kan hjælpe dem i deres arbejde, siger Jesper Terp Christensen om den fremtidige retning i Eltronic Group.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094