23948sdkhjf

Semco Maritime udvider med specialenhed og går ind i Polen

Semco Maritime vil etablere et nyt kontor med 15-20 specialiserede medarbejdere i Gdynia ved den polske østersøkyst inden udgangen af 2021.

Den nye organisation skal deltage i Semco Maritimes internationale energiprojekter og fokusere på de attraktive muligheder i det polske marked for vedvarende energi, der er under hastig udvikling med udsigt til etablering af en række spændende vindenergiprojekter, som ventes at øge produktionen af offshore vindenergi til 8 GW inden 2030.

Lokal tilstedeværelse er afgørende for Semco Maritimes evne til at byde ind på disse projekter og skabe et stærkt netværk i regionen, hvor adskillige samarbejdspartnere og kunder i forvejen er repræsenteret.

- Efterspørgslen efter vores kompetencer og dygtige medarbejdere med erfaring inden for vedvarende energiprojekter er støt stigende i disse år, og vi ser frem til at styrke vores udbud til kunderne med etableringen af en stærk organisation i Polen, hvor energisektoren udvikler sig med hastige skridt. Vi ser frem til at byde velkommen til en gruppe af nye dygtige medarbejdere med fokus på grønne energiprojekter på det polske kontor, siger Jacob Øbo Sørensen, senior vice president, Renewables, Semco Maritime, i en pressemeddelelse.

Semco Maritime har gennem adskillige år samarbejdet tæt med den polske partner Electro Team Partners (ETP), som vil håndtere rekruttering og administration af de nye medarbejdere i den polske joint venture- organisation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094