23948sdkhjf

Vestas skal have ny salgschef

Chief sales officer Juan Araluce forlader Vestas med udgangen af juni, og hans stilling overtages i stedet af Javier Rodriguez Diez, der lige nu er president for Vestas Mediterranean.

- Vindindustrien ville ikke have vokset så hurtigt i det sidste årti uden Juan Araluces store bidrag til at gøre vindprojekter mere profitable, hvilket har været nøglen til at gøre Vestas til en global leder inden for vedvarende energiløsninger. At erstatte Juan er svært, og det er store sko at udfylde, men vi er begejstrede for, at vi har så stærk en intern erstatning i Javier Rodriguez Diez, som har resultatlisten, erfaringen og den forretningsmæssige kløgt til at lede Vestas’ kommercielle og salgsorganisation mod vores vision, siger Henrik Andersen, koncernchef hos Vestas.

Jose Luis Jimeno overtager samtidig Javier Rodriguez Diez’ stilling som president for Vestas Mediterranean. Han har hidtil været senior vice president of service i Vestas Mediterranean

Deruover laver Vestas endnu et par organisationsændringer. Det sker med oprettelsen af en ny salgsregion, Vestas Latin America, per 1. januar 2022. Den får Eduardo Ricotta Torres Costa som regional president. Han har hidtil fungeret som head of sales i Latinamerika.

Sidst men ikke mindst skifter Vestas også ud i toppen i sin nordamerikanske organisation, hvor Eduardo Medina Sanchez forlader stillingen som president med udgangen af august. Den stilling overtages i stedet af Laura Beane, der kommer fra en stilling som chief renewables officer hos Engie North America.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.062