23948sdkhjf

R&D installerede testbænk på 8.000 kilometers afstand

I november 2019 solgte R&D den første Rain Erosion Tester til det kinesiske marked, som skulle installeres på IndeTech Testing Service Center i Changzhou godt 8.000 kilometer fra Danmark. Men selvom produktionen af maskinen gik som planlagt, gjorde Covid-19 det udfordrende at foretage den normale onsite installation af Rain Erosion Testeren.

Udviklingen og fremstillingen af Rain Erosion Testeren fandt sted i løbet af vinteren og foråret 2020, og testudstyret var klar til demontering og transport i maj. Da Rain Erosion Testeren ankom til Changzhou i sommermånederne, blev det klart, at R&D ikke kunne flyve det sædvanlige team af medarbejdere til Kina for at foretage installation og indkøring. Dette tvang R&D til hurtigt at komme op med en anden løsning.

Hurtig tilpasning til den nye situation med nye partnerskaber

Efter at have diskuteret udfordringerne internt hjalp R&D’s tyske key account manager Ralf Nieschler med at arrangere et møde gennem sit netværk med det tyske firma GTSystem (GTS). GTSystem har specialiseret sig i omfattende logistiske tjenester og testudstyrstjenester og har et kontor og et team i Kina.

Partnerskabet med GTSystem viste sig at være det perfekte match. Kun lidt mere end en måned efter det første møde var installationen af Rain Erosion Testeren begyndt i Changzhou. Dette blev gjort muligt takket være det gode samarbejde med GTS, samt den uundværlige støtte fra R&D's egen medarbejder Eric Yu, der arbejder fra R&D-kontoret i Beijing.

Installationen på stedet blev udført af GTS-medarbejdere med støtte og guidance fra R&D-medarbejdere i Danmark tilkoblet en online fjernadgang.

- Efter projektopstart fik min kollega Cole og jeg samlet alle parter: GTS-kollegerne, R&D-teamet i Danmark via en fjernadgang samt onsite-kunden. Som lokal partner for R&D brugte vi vores indsigt i CN-markedet, hvilket førte til, at vores supportteam styrede opsætningen på stedet af R&D-testudstyret, for eksempel hejseenheder, strøm- og energistrømskoblinger og testbænk HW-installation, forklarer Roland Kreies, general manager hos GTSystems.

Den nye Rain Erosion Tester var klar til drift af IndeTech lige før jul 2020.

- Det har været en rigtig god oplevelse at arbejde sammen med R&D, og vi er begejstrede for at fortsætte vores partnerskab i fremtidige projekter, tilføjer Roland Kreies.

I dag er GTSystem en af R&D's foretrukne samarbejdspartnere til installation af large-scale testbænke over hele verden.

Installationen af R&D’s første testsystem i Kina har en strategisk stor betydning for R&D’s etablering på det kinesiske marked, hvor det underbygger virksomhedens ambitioner og kompetencer. R&D har i dag medarbejdere ansat i både Beijing og Shanghai, som supporterer kunder i Asien.

Læs mere om: R&D
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109