23948sdkhjf

Her er Søby Værfts nye direktør

Det bliver 55-årige Tejs Beltov, der tager roret på Søby Værft på Ærø den 1. juni i år, efter Roar Falkenberg forlod værftet til fordel for et job som direktør hos Syddansk Erhvervsskole i Odense.

- Vi har været igennem en meget intensiv proces sammen med Konsulenthuset Ballisager for at finde den helt rigtige kandidat. Med Tejs kan vi sætte flueben ved alle vore ønsker for en ny profil; der kan videreføre de stolte traditioner og samtidig kan sikre fremtidig vækst og udvikling for værftet sammen med vore mange dygtige medarbejdere, siger Søren Andersen, der har været konstitueret direktør siden april, og som nu igen skal indtage posten som bestyrelsesformand.

Tejs Beltov har sine rødder i det maritime. Han er uddannet skibsfører samt skibsingeniør med linje i planlægning og produktion og har gennem sin karriere videreuddannet sig med en MBA og kurser i blandt andet salg ved forskellige internationale skoler, skriver værftert i en pressemeddelelse.

Han har tidligere virket som direktør i forskellige servicevirksomheder i Det Blå Danmark; været omkring klassifikationsselskaber for senest at bestride stillingen som direktør for strategi og forretningsudvikling hos svenske Cargotec, som beskæftiger sig med tung havneinfrastruktur og lasthåndteringsudstyr samt løsninger til den maritime industri.

Tejs Beltov er p.t bosiddende på Sjælland, og han flytter i nær fremtid til Ærø.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.063