23948sdkhjf

Omron demonstrerer "den mest brugervenlige industrirobot"

En industrirobot, som kombinerer kollaborative robotters brugervenlighed med industrirobotters præcision og hastighed. Det er det, som Omron lover med sin nye kompakte i4L Scara-robot.

Robotten bliver præsenteret i en 45 minutteres live-demonstration 17. juni, hvor der også vil være mulighed for at stille spørgsmål til Omrons fagfolk.

Omron kalder den ny robot for et "nytænkende bud på en fleksibel robotplatform med fire frihedsgrader". Firmaet fremhæver, at robotten befinder sig i et prisleje, der også gør den interessant som alternativ til mere traditionelle lineære fødere- og aktuatorløsninger.

Under demonstrationen vil der være mulighed for at høre om konkrete brugercases.

Det vil også blive demonstreret, hvordan man forholdsvist enkelt kan programmere robotten. Omron skriver, at en række softwarepakker sørger for, at robotten er 80 procent programmeret, når den ankommer.

Omron skriver, at robotten er ideel til gentagen anvendelse i høj hastighed og leveres med tre muligheder for at arbejde med en rækkevidde på 350, 450 og 550 mm. Den maksimale bæreevne er fem kilo.

Arrangementet finder sted torsdag 17. juni klokken 14.

Man kan tilmelde sig her: https://industrial.omron.dk/da/news-events/events/i4l-live-stream-session

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.312