23948sdkhjf

To PraktikPladsPriser til Jensen Denmark

Det er ikke kun Jensen Denmark, men også virksomhedens tillidsmandsgrupper, der tirsdag løber med hver sin PraktikPladsPris.
Jensen Denmark og Jensen Denmarks tillidsmandsgruppe vinder prisen hver især, fordi de, som det hedder i indstillingen:

" ... er et flot eksempel på moderne samarbejde i en moderne virksomhed. I vil noget med virksomheden, men I vil også noget med Bornholm. Det viser I, når I selv i modgangstider holder fast i et højt niveau af lærlinge. Det viser I, når I eksempelvis giver højere løn til de ufaglærte, der vælger at gå i lære. I viser det ved jeres aktive indsats for at få flere kvinder ind i metalfagene. I virker som en praktikpladsdynamo for andre virksomheder i kommunen. Jeres beslutsomhed og engagement i uddannelse er ganske speciel!".

Tillidsmand Jan Olsen og produktionschef Michael Engkær tager imod prisen, der overrækkes af Bornholms borgmester, Winni Grossbøll. Prisen, der er støbt i bronze, er udformet af kunstneren Bjørn Nørgaard.

Om PraktikPladsPrisen
- Er iværksat af Industriens Uddannelses- og Samarbejdsfond (IUS)
- Præmierer initiativer, der i særlig grad medvirker til at øge antallet af praktikpladser og dermed understøtter, at flere unge vælger en uddannelse på industriens område
- Præmierer enten enkeltpersoner, virksomheder, kampagner, skoler eller organisationer, der har gjort noget beundringsværdigt for at fremme praktikpladssituationen
- Hædrer 50 initiativer over hele landet
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078