23948sdkhjf

Spånligaen åbner dørene til ny teknologi

Spånligaen 2021 åbner dørene 24. - 26. august kl. 9-16 og der er lagt op til et par dage med masser af teknologi, ekspertviden og ny inspiration.

DAMRC har i 10 år hjulpet den spåntagende industri med at arbejde hurtigere og smartere. Fødselsdagen er blevet udskudt et par gange, på grund af Covid19, men nu skal det fejres med et større og vildere set-up under Spånligaen 2021 og der vil blive taget spåner i alle former dagen igennem.

2021 kan der opleves 9 CNC maskiner, der kører med det nyeste indenfor software, værktøjer, fiksturer og køle-smøremidler. Der kan derfor samles ideer til optimering af virksomhedens produktionsudstyr.

Der er mulighed for at se det nyeste inden for måleteknisk udstyr til kontrol af færdige emner og til forbedringer af arbejdsmiljøet ved effektiv rensning af olietåger.

Spånligaen er stedet, hvor din virksomhed har adgang til en bred vifte af den nyeste teknologi og ekspertviden. Eksperterne går sammen om at vise, hvordan der kan effektiviseres, optimeres og udvikles inden for branchen.

Kom og oplev en masse demonstrationer og få del i al den nye viden i
branchen.

Spånligaen tager ansvar for din optimering og sikkerhed

Vi efterlever sundhedsmyndighedernes retningslinjer og anbefalinger i forhold til antal, afstand og hygiejne, for at sikre dig en god oplevelse.

Se mere på Spånligaen.dk

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062