23948sdkhjf

Østjysk techvirksomhed solgt til kapitalfond

Virksomheden Radisurf, der har hjemme i Århus-forstaden Risskov, er blevet solgt til den udenlandske kapitalfond KCK. Det skriver Finans.

Radisurf har udviklet en coating bestående af polymerbørster i nano-størrelse, der gør, at metal og plast kan hæftes effektivt sammen. Men hvor andre vedhæftningsmetoder indeholder epoxy, udgør Radisurfs produkt grønnere alternativer. Desuden vejer den ikke noget i forhold til, hvis materialerne skal skrues sammen. Produktet kan blandt andet bruges i smartphones og biler.

Hidtil er udviklingen blandt andet blevet finansieret af EU-midler og bevillinger fra Innovationsfonden.

- Det har været vigtigt for at sikre udviklingen af vores teknologi og få de første kunder, men vi har brug for investorer for at fortsætte udviklingen. Jeg mener ikke, at der findes nogen i Danmark med de rette kompetencer. Vi kunne nok godt skaffe midlerne og sikkert også finde nogen, der har interessen for vores teknologi, men jeg tror ikke på, at vi kunne finde nogen med samme forståelse, viden og erfaring. Derfor er jeg glad for, at vi har fundet det perfekte match med KCK, siger administrerende direktør Mikkel Kongsfelt til Finans.

KCK overtager hele ejerskabet bortset fra nogle mindre ejerandele, som forbliver hos nøglemedarbejdere.

Originalartikel: https://finans.dk/erhverv/ECE12986053/techvirksomheden-radisurf-er-solgt-til-en-udenlandsk-kapitalfond-for-trecifret-millionbeloeb/?ctxref=forside

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.08