23948sdkhjf

Lindab skifter ud i toppen

Heino Juhl er den 17. maj tiltrådt som ny administrerende direktør for Lindab A/S, der fra hovedkontoret i Haderslev beskæftiger mere end 500 medarbejdere.

46-årige Heino Juhl, der kommer fra en stilling som HR- og marketingchef hos Lindab, skal fremover stå i spidsen for virksomhedens videre arbejde med digitalisering og bæredygtighed med mennesket i midten.

- Det, der er fantastisk ved Lindab er, at vi er en meget robust virksomhed med en stærk kultur, der bunder i vores kerneværdier. Vi har en stærk relation ud til vores kunder, som er opbygget gennem mange år af vores dygtige organisation. Den relation vil vi altid have respekt for, og det er med kundens succes som målsætning, at vi arbejder dedikeret med digitalisering og bæredygtighed, siger Heino Juhl i en pressemeddelelse.

En stærk kulturbærer

I sin tid som HR- og marketingchef har Heino Juhl arbejdet tæt sammen med den hidtidige direktør Mette Brøndum, der har stor tiltro til sin afløser.

- Jeg er glad for at give stafetten videre til Heino, som er en stærk kulturbærer med stor forståelse for forretningen. Med sit kommercielle, strategiske og samlende mindset skal han videreføre Lindabs udvikling mod at blive en endnu mere moderne virksomhed, hvor bæredygtighed, digitalisering og mennesker er højt på agendaen, siger Mette Brøndum.

Skarpt fokus på opkøb og nye forretningsområder

Mette Brøndum har sideløbende med rollen som administrerende direktør for Lindab A/S også haft ansvaret som regionsdirektør med overordnet ansvar for Region Vesteuropa. En region som de seneste år har oplevet vækst. En række opkøb i England og Irland samt en positiv udvikling i Benelux og Danmark har medført et øget behov for fokus.

- Lindab vokser på alle fronter, og jeg glæder mig til at kunne rette min fulde opmærksomhed mod arbejdet i salgsregionen, hvor vi fortsat vil have fokus på nye forretningsområder og opkøb samt at sikre, at vi tænker bæredygtighed og digitalisering i alle lande, siger Mette Brøndum.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109