23948sdkhjf

Ugens rokader del 2: Ny ansigter hos Kimas, Priess, Robco Engineering...

Kimas A/S
Jesper Hawthorn Islin er indtrådt i direktionen hos Kimas A/S i stedet for Leo Peder Nielsen. Peter Hoch er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Lars Overgaard Pedersen. Samtidig er Mathias Henningsen og Jesper Hawthorn Islin indtrådt i bestyrelsen i stedet for Ove Lars Nielsen og Leo Peder Nielsen (kilde: CVR).

Kimas A/S er en sydjysk maskinfabrik.

Manomatic ApS
Ruben Rosenkilde Lund er udtrådt af bestyrelsen hos Manomatic ApS (kilde: CVR).

Manomatic ApS forhandler og integrerer robotter fra Kuka, Fanuc, Denso og Universal Robots.

MM Composite A/S
Michael Vinbech Therkelsen og David Hansson Bourghardt er indtrådt i bestyrelsen hos MM Composite A/S i stedet for Torben Nielsen (kilde: CVR).

MM Composite A/S udvikler og sælger kompositkomponenter.

NP-Stål ApS
Henning Foged er indtrådt i direktionen hos NP-Stål ApS i stedet for Michael Møller Nielsen (kilde: CVR).

NP-Stål ApS producerer ståltrapper, stålaltaner, gelændere, låger, porte, stålkonstruktioner og lignende.

Priess A/S
Christian Bruno Cordsen Nielsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Priess A/S i stedet for Kristian Kolding. Samtidig er Lars Blavnsfeldt og Christine Raunholt Cordsen Nielsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Preben Andersen, Søren Dahl Bonde og Lars Kousgaard Mikkelsen. Christian Bruno Cordsen Nielsen er indtrådt i direktionen hos Alfred Priess Holding A/S i stedet for Lars Kougaard Mikkelsen. Lars Blavnsfeldt er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Kristian Kolding. Samtidig er Christian Bruno Cordsen Nielsen og Christine Raunholt Cordsen Nielsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Preben Andersen, Søren Dahl Bonde, Ole Elverdam Borch og Christoffer Fode (kilde: CVR).

Priess A/S leverer lysmaster.

PVN Køleteknik A/S
Jan Gerber er indtrådt som bestyrelsesformand hos PVN Køleteknik A/S i stedet for Martin Friis Thirup, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Jette Friis Thorup og Irene Panum udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

PVN Køleteknik er specialiseret i rådgivning, dimensionering, levering, installation og servicering af klimaanlæg, køle-/frostmøbler og -rum, proceskølingsanlæg, varmepumper osv. til hospitaler, service- og industrivirksomheder og butikker.

RG Rom Gummi A/S
Keld Sund Nielsen er udnævnt som bestyrelsesformand hos RG Rom Gummi A/S i stedet for Bjarne Peter Dahl. Samtidig er Sune Fraes Diernæs og Ronnie Møller-Thorsøe indtrådt i bestyrelsen i stedet for Keld Sund Nielsen og Jette Skov Trabjerg. Keld Sund Nielsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos RG Seasight Fenders ApS i stedet for Carl Erik Kristensen, mens Jesper Berg Kristensen er udnævnt som næstformand. Samtidig er Sune Fraes Diernæs og Ronnie Møller-Thorsøe indtrådt i bestyrelsen i stedet for Anders Madsen (kilde: CVR).

RG Rom Gummi leverer gummiprodukter til fiskeri, industri og offshore.

Robco Engineering A/S
Jesper Krarup Nielsen er udtrådt af direktionen hos Robco Engineering A/S (kilde: CVR).

Robco Engineering A/S laver blandt andet pakninger af metal og plastik.

Unic Air ApS
Jens Uggerhøj er indtrådt som bestyrelsesformand hos Unic Air ApS i stedet for Kim Trolle Carlson, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Unic Air ApS udvikler, producerer og sælger ventilationsaggregater.

Walsted Truck A/S
Peder Kjølhede er indtrådt som bestyrelsesformand hos Walsted Truck A/S og TH. Walsted og Søn A/S i stedet for Michael Prasanjit Baruah, der dog forbliver i bestyrelserne (kilde: CVR).

Walsted Truck A/S producerer elektriske løftevogne, ekspeditions-vogne og stablere.

Xylem Water Solutions Denmark ApS
Kenn Frydenlund Jensen er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Xylem Water Solutions Denmark ApS i stedet for Jakob Krause Nielsen (kilde: CVR).

Xylem Water Solutions Denmark ApS er leverandør af pumper, mixere og styringer til renseanlæg.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078