23948sdkhjf

Prodan gør klar til nye maskininvesteringer

Efter et dyk i omsætningen, da coronapandemien rasede på sit højeste sidste år, er den østjyske underleverandør nu oppe i fulde omdrejninger igen.

Det betyder også, at virksomhedens ledelse har fundet investeringsplanerne frem fra skuffen igen, og nye maskiner dermed er på vej.

- Det er nogle større 5-aksede bearbejdningscentre med paletter. Kundernes produkter bliver større og større. Det er faktisk nogle af de opgaver der bliver i Danmark, for det er for voldsomt at transportere ud over landegrænsen, fortæller administrerende direktør Per Hastrup, der aktuelt kigger på maskiner til emner på den gode side af 3 tons.

Randers-virksomheden har løbende investeret i maskinparken og har i dag 5-aksede bearbejdningscentre, der kan bearbejde emner op til 930x765 mm.

Udfordringen for underleverandøren er dog, at der for øjeblikket er lang ventetid på at få de nye maskiner leveret og installeret.

- Jeg tror ikke, vi når at få maskinerne i år, men først til næste år. Vi kigger på et par maskiner af den størrelse. Det er kun et spørgsmål, om det bliver i den her måned eller i næste måned, vi trykker på knappen, siger Per Hastrup.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

1.141