23948sdkhjf

Vejen til at indføre cobots på virksomheden

Der er hjælp at hente for virksomheder, der tænker på at indføre kollaborative robotter, men står lidt usikre over for det.

Teknologisk Instituts Robotcenter gennemfører 20. maj et eftermiddagskursus om, hvordan man kommer fra ide til handling. Det er et online-kursus, og det er gratis at deltage. Kurset hedder "Roadmap og værktøjer til implementering af cobots i SMV'er".

Her vil seniorprojektleder Peter Lemcke Frederiksen blandt andet tale om værktøjer til vurdering af cobot-løsninger. Lektor Marianne Stenger fra Syddansk Universitet vil introducere deltagerne til at vurdere deres virksomheders parathed og modenhed til at indføre cobots.

Der bliver også indlæg fra en konkret virksomhed, nemlig Mirit Glas i Sønderjylland. Produktionschef Keld Lauridsen vil fortælle om firmaets erfaringer med at indføre UR-robotter i produktionen.

Faglig leder for robotcentret Søren Peter Johansen vil fortælle om Knowledge Gapa-analyse, altså hvilken viden mangler virksomheden for at kunne indføre kollaborative robotter?

Der vil også være en indlæg om, hvornår en cobot er en god business case og om simulering af en ny arbejdsstation med kollaborative robotter.

Man kan tilmelde sig kurset på Teknologisk Instituts hjemmeside.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

1.156