23948sdkhjf

Et lyspunkt på en trist dag: Næste uges leveringer blev skånnet for flammerne

På en trist dag for CSK Staalindustri i Nordjylland er der trods alt også et par lyspunkter i kølvandet på den voldsomme brand, der ramte fabrikshallerne natten til onsdag.

Det mest positive er naturligvis, at ingen mennesker kom til skade i ilden, der opstod i malerværksteder. Og et andet lyspunkt er, at selvom fabriksbygningerne blev hårdt ramt, så har branden ikke lammet den nordjyske metalvirksomhed, som leverer stålkonstruktioner til specielt byggesektoren.

For der er styr på leveringerne af emner og ordrer på både den korte og lidt længere bane.

- Vi er lidt heldige ved, at alt til levering i næste uge var kommet ud af fabriksbygningerne tirsdag og derfor ikke blev ramt. Det står pakket og er klar til transport, siger CSK Staalindustris salgsdirektør Jens Søndergaard.

Samtidig forventer CSK Staalindustri at kunne opretholde alle aftaler med kunderne de kommende måneder.

- Det er malerværksted og produktion, der er ramt, men vores produktion er ikke stoppet, vi kører videre med fabrikken. Vi er så heldige, at vi har to malerkabiner til vores stålkonstruktioner, og det er kun den ene kabine, der er ramt af branden. Den anden kabine kommer til at køre i døgndrift nu, siger Jens Søndergaard.

Derudover slap fire ud af otte svejselinjer uskadt gennem flammerne, så også den del af produktionen er sikret.

- Det her er et bump på vejen for os lige midt i den travleste periode på året, men vi skal nok komme igennem det. Vi satser stærkt på at holde alle vores leveringstider, siger Jens Søndergaard.

Han slår samtidig fast, at man hos CSK Staalindustri er dybt taknemmelige for, at ingen kom til skade ved branden.

- Det har været meget voldsomt, og vi har kun ros til overs for brandvæsenet. De har virkelig leveret en stor indsats, siger Jens Søndergaard.

Læs mere om: CSK
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.081