23948sdkhjf

Ny dansk tjeneste skal gøre det let at få tilbud på robotter

Det er i dag svært at få overblik over priser på robotter, robotprogrammering og robottilbehør. Det vil en ny dansk online-tjeneste, HowToRobo.com, gøre noget ved.

Ambitionen med HowToRobot.com er ifølge en pressemeddelelse fra firmaet at forandre en branche, der mangler gennemsigtighed. Fire ud af fem virksomheder indhenter nemlig ikke tilbud fra mere end én leverandør, skriver firmaet.

Når kunderne ikke indhenter flere tilbud, ved de ikke, om de kunne have fået en mere fordelagtig pris eller bedre vilkår andre steder, siger Søren Peters, der er direktør for firmaet.

- Vi håber at gøre priserne mere gennemsigtige på robotmarkedet. Dermed sparer virksomhederne på indkøbsomkostningerne, og får lettet noget af besværet med at have en robot, siger han.

HowToRobot.com gør det ifølge firmaet muligt at indhente sammenlignelige tilbud fra 14.000 leverandører af robot-relaterede produkter og ydelser på verdensplan.

HowToRobot.com nævner også, at portalen kan bruges, når virksomheder skal indhente tilbud om at forny serviceaftaler på robotter.

Søster til Gain & Co.

HowToRobot.com er søsterselskab til Gain & Co, som er et rådgivningsfirma inden for robotter og automation. Begge firmaer har Søren Peters som direktør, og begge firmaer er ejet af Gain & Co Holding. 

Gain & Co skriver, at HowToRobot.com er firmaets måde at dele sine erfaringer med robotfirmaer globalt. HowToRobot.com har blandt andet udgivet en oversigt over robotfirmaer i Spanien.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093