23948sdkhjf

Stor interesse for Zebicons Teknologidag

Med 70 tilmeldte til firmaets Teknologidag løber Zebicon i denne uge stærkt for at få de sidste detaljer på plads.
Der har været stor interesse og positive tilbagemeldinger om et spændende arrangement fra de inviterede til Zebicons Teknologidag. 70 nysgerrige og teknologiinteresserede fagfolk fra en række forskellige brancher har indtil videre valgt at lægge vejen forbi Zebicon på torsdag den 22. marts, når virksomheden åbner dørene og præsenterer nyt 3D-måleudstyr, nye medarbejdere og nyt domicil.

- Vi er glade for den store opbakning til arrangementet, fortæller marketing manager Katja Ramsing, og understreger at der stadig er plads til flere.

- Alle aktiviteter og scannere kører hele dagen, så man kan komme på det tidspunkt og i det tidsrum, som passer bedst, forklarer hun.

På Teknologidagen kan der opleves state-of-the-art 3D-måleudstyr med blandt andet spritnye 3D-scannere i automatiseret setup, hvor både scanningsprocessen og rapportering sker automatisk. Herudover demonstrerer Zebicon inspektion, analyse og rapportering af 3D-data med fokus på GPS målsætning.

Teknologidagen finder sted hos Zebicon i Billund torsdag d. 22. marts fra kl. 9.00-16.00. Tilmelding via http://www.zebicon.com eller på telefon 7650 9152.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093