23948sdkhjf

Anmasi udvider samarbejde med tysk kemi-kæmpe

Den tyske virksomhed Oqema har valgt Anmasi som eneforhandler af sine kemiprodukter på det danske marked.

Hidtil har tyskerne solgt deres produkter gennem flere danske distributører, hvoraf Anmasi var en af dem.

For Anmasi betyder det en kraftig opgradering på salget af kemiske midler, som hidtil kun har været en lille sideforretning for virksomheden, hvis hovedfokus er produktion og salg af vaskeanlæg.

Løbende salg giver bedre kundekontakt

Og det giver god mening at geare op inden for den kemiske del, fortæller Anders Hedeby Sørensen, der er partner og salgsdirektør hos Anmasi. Både for kunderne og virksomheden selv.

- Vi tilbyder vaskeløsninger, og kemien er en stor del af det. Vi går fra ikke kun at være specialist på vaskeanlæg, men også på kemikalier. Det har vi haft mere fokus på i de seneste år, for det er løbende salg. Kemien bestiller kunderne hver måned, så det er en god anledning til at holde kontakt med dem, siger han.

Efter Anmasi er blevet ene-agent for Oqema i Danmark, har virksomheden ansat en salgskonsulent, som er 100 procent dedikeret til det nye forretningsområde, og samtidig er man ved at åbne en webshop, så det bliver let for kunderne at bestille produkterne.

Tester på eget laboratorium

Udover at der nu bliver adgang til et stort program af kemi-produkter, peger Anders Hedeby Sørensen også på andre fordele for kunderne.

- Som premium partner har vi fået adgang til Oqemas laboratorium og en masse ydelser der. Det er nogle ydelser, som vi får uden beregning og kan derfor også tilbyde dem til vores kunder uden beregning, fortæller han, og fortsætter:

- Hver gang en kunde starter et nyt projekt op med os, starter de nu med at udlevere alle deres datablade på olie og lignende, de gerne vil fjerne fra de emner, de skal vaske. Det sender vi nu til Tyskland, hvor de sidder og analyserer, hvad der er i de olier. Når de har gjort det, tilbyder de uden beregning at lave en test. Så modtager vi vi emner, og tester, hvordan kemien virker i et vaskeanlæg lignende kundens enten hos os i Danmark eller på laboratoriet i Tyskland. Samtidig laver de alle mulige test som salttågetest for korrosionsbeskyttelse, oil-splitting test og så videre for at sikre kunden får et produkt som er skræddersyet til sin olie. Alt dette bliver dokumenteret grundigt og udleveret til kunden.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.079