23948sdkhjf

Italiensk fiberlaserskærer til Odder

Staermose Industry har investeret i en ny Salvagnini fiberlaserskærer, der skal øge væksten og innovationen i det østjyske.
Staermose Industry A/S har hentet en top-automatiseret fiberlaserskærer fra Italien til Odder. Fiberlaserskæreren er den første af sin slags i Danmark og kan køre ubemandet i døgndrift med automatisk load og unload af flere hundrede plader i alle typer metal.

Odder-virksomheden har indrettet ny produktionshal på 4.000 kvadratmeter for at skabe den bedste udnyttelse af fiberlaserens kapacitet. Det betyder mindre intern transport, mindre håndtering og et effektivt arbejdsflow.

Skærer i alt
Fredag den 13. april kl. 10-16 viser Staermose Industry det nye vidunder frem ved et åbent hus-arrangement.

- Nu kan vi levere en miljøvenlig løsning og give vores kunder helt nye valgmuligheder. Fiberlaserskæreren kan nemlig skære i alle metaller, og det er der ikke mange, der kan tilbyde. Vi glæder os som små børn til at vise den frem den 13. april, fortæller John Stærmose, medejer af Staermose Industry.

- Fiberlaseren skærer ensartet og ekstremt præcist i almindelig stål, rustfri stål, aluzink og i aluminium, kobber, messing, bronze, titanium og for så vidt også guld og sølv, hvis nogen skulle få brug for det, fortæller John Stærmose videre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062