23948sdkhjf

Flyttedag: Kedelekspert rykker 150 kilometer mod syd-vest

I næsten halvandet år har Hadsund-virksomheden Weiss været en del af Linka Group, som består af yderligere to virksomheder, nemlig Linka Energy i Lem og svenske Jernforsen.

Nu har Weiss trukket teltpælene op og er flyttet godt 150 kilometer mod sydvest til Lem i Vestjylland. Her har Linka Energy til huse. 

Ved at Weiss er flyttet til Lem, bliver samarbejdet og synergien større, idet afstanden mellem medarbejderne bliver kortere. 

- Vi er sikre på, at indflytningen både bliver en fordel for de ansatte hos begge virksomheder – men også en stor fordel for vores kunder, fordi vi nemmere kan dele vores viden og vores erfaringer med hinanden, siger administrerende direktør i Weiss, Kenneth Iversen.

På matriklen i Lem er der god plads, så det bliver ikke noget problem at finde skrivebordspladser til de nye kollegaer.

- Vi glæder os til at kunne udnytte synergien og skabe et endnu tættere samarbejde, siger Thomas Gaardbo, administrerende direktør i Linka Energy.

Timer på landevejen

Weiss er hovedsageligt en servicevirksomhed, hvor mange af de ansatte arbejder ude på anlæggene hos kunderne, og derfor bruger mange timer på landevejen. Det betyder, at det kun er de ansatte på kontoret, som fysisk er rykket med til Lem. Mange af disse ansatte har fået længere på arbejde, men har også fået muligheden for flere arbejdsdage på hjemmekontoret.

Servicemedarbejderne servicerer anlæg i hele Danmark. Derfor har den fysiske placering ikke den store betydning for dem, fordi de ofte kører direkte hjemmefra ud til anlæggene, eller overnatter ude i nærheden af anlæggene.

To reservedelslagere samles i ét

I Hadsund havde Weiss eget reservedelslager, som nu også er flyttet til Lem. Det betyder, at lageret med komponenter og andre stumper er vokset, og derfor har det været nødvendigt med omstrukturering i medarbejderstaben og ligeledes i lagerbygningerne.

- Det er en fordel for kunderne, at reservedelene nu er samlet, fordi leveringstiden dermed bliver kortere, oplyser virksomhederne i en pressemeddelelse.

Begge virksomheder fortsætter stadig som selvstændige virksomheder med Kenneth Iversen som administrerende direktør i Weiss og Thomas Gaardbo som administrerende direktør i Linka Energy.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094