23948sdkhjf

Odense Robotics styrker ledelsen

Den fynske robotklynge opruster med fire nye ledere.

Lisa Rosenlyst Hansen er blevet ansat som ny business development manager for klyngens drone-initiativ. Hun kommer med erfaring fra en række større virksomheder, og senest fra stillinger som sales excellence manager hos Onrobot og personlig assistent for Universal Robots’ CCO.

- Med mine mere end otte års erfaring inden for startups og scaleups i robotindustrien har jeg fået en dyb forståelse for, hvordan man kan udvikle hele infrastrukturen i en startup, og hvad det kræver fra ledelsen og medarbejderne at få succes. Jeg håber at kunne bruge denne viden til at give næring til den danske robot- og droneindustri, siger Lisa Rosenlyst Hansen, på Odense Robotics’ hjemmeside.

Samtidig er Mads Graves blevet ansat som business development manager for projektet Global Growth Robotics. Han kommer senest fra en stilling som CEO hos Tekniq Arbejdsgiverne, og har tidligere arbejdet som selvstændig konsulent.

- I de sidste 15 år har jeg arbejdet med virksomhedsrådgivning og guidet virksomheder inden for kommunikation, salg, strategi og organisering. Jeg har haft ansvaret for mange forskellige projekter og har roller i både ledelse og bestyrelser i virksomheder i forskellige industrier. Jeg håber, jeg kan bruge den viden hos robot-, automations- og dronevirksomheder i Danmark og hjælpe dem med at nå nye højder, siger Mads Graves på Odense Robotics’ hjemmeside

Derudover er Mads Stubgaard-Schmidt blevet ansat som ny project manager, hvor han skal hjælpe virksomheder med at accelerere deres innovation og teknologiske udvikling, blandt andet inden for projektet DigitaliseringsBoost. Han kommer fra en lignende stilling i Innovationsfonden.  

- Jeg håber at kunne hjælpe Odense Robotics’ medlemmer med at konvertere deres teknologi til forretning, som kan give kunderne værdi. Jeg er altid fokuseret på kundernes behov, og min rolle som project manager for teknologisk udvikling bliver at guide robot-, automations- og dronevirksomheder mod de bedste forhold og partnerskaber for dem at udvikle innovative teknologier og koncepter under, siger Mads Stubgaard-Schmidt på Odense Robotics, hjemmeside.

Sidst men ikke mindst er Peder Villemoes blevet ansat som business development manager for klyngens supply chain-initiativ, der skal hjælpe virksomhederne med at optimere deres leverandørkæder. Han kommer fra en stilling som CEO hos Nordtech og har desuden bestyrelsesposter i flere virksomheder.

- Mit fokus bliver på at støtte vores medlemsvirksomheder med at tydeliggøre deres leverandørkæde-behov, både på kort og langt sigt. For startups er det vigtigt, at de finder gode og dedikerede leverandører og samarbejdspartnere, som er dedikerede til at hjælpe dem gennem deres prototypefase. Når deres produkt er færdigt og klar til markedet, har de brug for leverandører, som har de rigtige ressourcer og kapacitet til at vokse med dem, siger Peder Villemoes på Odense Robotics hjemmeside.  

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109