23948sdkhjf

Alfa Laval-medarbejdere i brev til ledelsen: Vi er vrede og bekymrede

Efter to dages strejke vendte medarbejderne på Alfa Laval i Kolding mandag morgen tilbage til arbejdet. Strejken bunder i en afskedigelse af en fællestillidsrepræsentant.

Mandag afleverede medarbejderne samtidig et brev til ledelsen, hvori de både udtrykker vrede og bekymring over afskedigelsessagen. Det skriver JydskeVestkysten, som har bragt brevet.

- Hvis vores tillidsvalgte bliver mødt med truslen om afskedigelse, når de påtaler forhold af betydning for medarbejderne, har vi ikke samme opfattelse af "samarbejdsaftalen", lyder det ifølge JydskeVestkysten i brevet.

- Der har været nævnt flere begrundelser til forsøget på afskedigelse, blandt andet i pressen. For os lyder det mærkeligt, at højtuddannet ledelse ikke kan håndtere meningsforskelle uden at gribe til afskedigelse, skriver medarbejderne videre.

Administrerende direktør hos Alfa Laval Kolding, Ole Rudbeck Petersen, bekræfter, at han har modtaget brevet, men ønsker ikke at kommentere sagen yderligere.

Fredag er der indkaldt til organisationsmøde, hvor 3F og Dansk Industri mødes om sagen.

Originalartikel: https://jv.dk/artikel/l%C3%A6s-brevet-her-ansatte-sender-skarp-kritik-til-ledelse-efter-afskedigelsessag

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095