23948sdkhjf

Zebicon udvider produktporteføljen

Zebicon er specialister inden for 3D-opmåling og har over 12 års erfaring med at tilbyde CT-scanning som serviceydelse.

Derudover er Zebicon distributør af måleudstyr fra tyske GOM, der udvikler og producerer blandt andet 3D-scannere, CT-scannere og optisk koordinatmåleudstyr.

Ny produktportefølje skaber nye muligheder

I 2019 blev GOM opkøbt af Zeiss, hvilket har betydet, at GOM’s portefølje af industrielle CT-scannere nu er en del af den samlede Zeiss Metrotom-serie. Opkøbet har haft den naturlige konsekvens, at Zebicon nu er forhandler af hele Zeiss Metrotom-serien, og dermed kan tilbyde en bredere vifte af CT-scannere.

Ifølge Kasper Fedde Krogh, teknisk direktør hos Zebicon, åbner produktporteføljen fra Zeiss op for nye muligheder.

- CT-teknologien er i vækst, og vi har allerede oplevet en stor interesse for Metrotom-scannerne fra vores eksisterende kundegruppe. Den nye distributøraftale betyder, at vi nu kan tilbyde vores kunder en bred vifte af CT-scannere, og dermed kan finde den rette løsning, som imødekommer den enkelte virksomheds behov, siger han.

Zeiss Metrotom

Metrotom er Zeiss’ serie af industrielle CT-scannere, som bruges til kvalitetskontrol af alt lige fra små tekniske komponenter til større emner på op til 800 mm.

Specielt for denne serie er desuden, at den anvender softwaren GOM Volume Inspect, som er et værktøj til analyse af CT-data, hvor man udover geometrisk målsætning også kan kigge efter lunker og materialefejl.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078