23948sdkhjf

Gravlund Industrigummi holder Tivolis veteranbiler kørende

Du kender veteranbilerne i Tivoli. Vi har alle siddet og drejet energisk på rattet i den tro, at vi faktisk styrede de fine gamle biler.

Nogen siger, at gammel kærlighed ikke ruster, men det er desværre ikke altid sandt. Veteranbilerne, som er fra 1959 og Tivolis tredjeældste kørende forlystelse, har kørt millioner af runder med glade børn og voksne. Derfor behøver bilerne løbende vedligehold.

I foråret 2020 kom Tivoli til Gravlund Industrigummi for at søge råd til renovering af de gamle gummihjul.

- Vi kunne naturligvis ikke sige nej til en opgave af så stor national vigtighed, og vi satte os sammen med folkene fra Tivoli for at løse udfordringen. Det endte med, at Gravlund stod for en komplet færdig løsning, både med CNC-fræsning og lakering af helt nye fælge samt gummibelægning af hjulene, fortæller Mads Gravlund, direktør hos Gravlund Industrigummi.

Enden på historien blev, at du fra denne sæson, 2021, kan sætte dit barn eller barnebarn i den første Tivoli-veteranbil med hjul fra Gravlund Industrigummi og komme sikkert rundt i Tivoli.

Gravlund Industrigummi er 100% danskejet og placeret i Ballerup. Virksomheden er en ordreproducerende gummifabrik med speciale i at rådgive, udvikle og producere i alle seriestørrelser indenfor gummiproduktion. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094