23948sdkhjf

Hempel får grønt lys til australsk opkøb

Den 18. februar 2021 underskrev Hempel en aftale om at købe malingproducenten Wattyl Australia and New Zealand af The Sherwin-Williams Company, som er verdens største producent af maling med hovedsæde i USA.

Hempel fik en formel godkendelse af de relevante myndigheder i Australien og New Zealand, og købet blev gennemført den 31. marts. Wattyl er nu officielt en del af Hempel.

- Det er mig en stor glæde i dag at kunne byde Wattyl og 750 nye kolleger velkommen i Hempel-familien. Vi har mange ting til fælles, hvilket gør købet til et perfekt strategisk match. Sammen vil vi skabe en stærk platform for fortsat vækst, og vi vil gøre brug af vores viden, ekspertise og markedsstyrker til fortsat at være en pålidelig partner for vores kunder i Australien og New Zealand, siger Lars Petersson, group president & CEO i Hempel.

Købet er en del af Hempels ambition om at fordoble sin omsætning til 3 milliarder euro i 2025 som beskrevet i koncernens Double Impact-strategi.

- Vi har taget det første store skridt i vores vækststrategi, som vil resultere i lederpositioner i udvalgte segmenter og geografiske regioner. Med Wattyl som en del af Hempel får vi en stærk tilstedeværelse i Australien og New Zealand, samtidig med at vi forfølger vores strategiske ambitioner for segmenterne husmaling, infrastruktur og energi i vores Syd- og Østasien-region, konkluderer Lars Petersson.

Wattyl har en årlig omsætning på 150 millioner euro og har været et velkendt navn i Australien og New Zealand i over 100 år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078