23948sdkhjf

Hydract klar til børsnotering

Den vestjyske producent af ventiler til drikkevareindustrien har nu officielt søgt om optagelse på børsen Nasdaq First North Growth Market Denmark.

Her vil man udbyde 6,2-7,0 millioner aktier til 5 kroner stykket og dermed hente et bruttoprovenu på 31-35 millioner kroner.

67 investorer har allerede givet bindende forhåndstilsagn om køb af aktier for 17,7 millioner kroner, og efter udbuddet vil Hydract have en markedsværdi på 96-100 millioner kroner.

Hydract har udviklet en patentbeskyttet green tech løsning, som gør produktionen hos drikkevareproducenter mere effektiv og bæredygtig.

I dag er det markedsstandard at bruge trykluft til at styre det store antal ventiler, der anvendes i produktionen i drikkevareindustrien. Hydracts patenterede ventil anvender vandhydraulik i stedet for trykluft til at styre ventilen, hvilket giver væsentlige fordele i forhold til energiforbrug, præcision og pålidelighed.

Det samlede marked for procesventiler til bryggerier, mejerier og andre drikkevareproducenter vurderes til cirka 10 milliarder kroner årligt. Hydract forventer at få et betydeligt fodfæste i det eksisterende marked.

Med den nye inline mixing funktionalitet, som Hydract introducerer, skønner selskabet, at der skabes et potentielt nyt marked i størrelsesordenen 50 milliarder kroner. Dette betragtes som et engangspotentiale, som skal udfoldes over en årrække.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079