23948sdkhjf

UR-robotter bliver en del af Siemens automations-software

Det bliver ifølge UR problemfrit at arbejde med UR's robotter i Siemens TIA-software

Universal Robots' robotter er nu blevet en del af Siemens Total Integrated Automation (TIA). Det vil gøre det væsentligt lettere for maskinbyggere og programmører at integrere UR-robotter i løsninger, der udvikles på Siemens' TIA.

- Takket være det ny interface vil udviklere snart blive i stand til at anvede vores cobots diversitet, præcision og gentagelsesnøjagtighed i komplekse produktionslinjer, og dermed få glæde af alle aspekter af digitaliseret automation, siger Bernd Meier, director of global key accounts hos UR.

Siemens præsenterede i november sidste år sit "Simatic Robot Library" som en vigtig tilføjelse til det automationssoftware. UR-robotterne er nu blevet optaget i det bibliotek, og kan dermed bruges umiddelbart i Siemens' software.

- Vores robotters integration i TIA-portalen via Simatic Robot Library vil accelere deres integration og implementering i komplekse produktionslinjer. Det vil også gøre det lettere at kombinere UR-cobots med teknologier som Edge dataanalyse og cloud services, og gøre dem til en del af overvågningen af fabrikkers produktionsudstyr, siger Bernd Meier.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11