23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny salgsdirektør hos Palcut

Michael V. Jensen, 58 år, er blevet ansat som salgsdirektør/CSO hos Palcut i Borbjerg ved Holstebro.

Det er en nyoprettet stilling med ansvar for Palcuts globale salg og markedsføring af friktionspapir og automatiseringsløsninger til palleteringslinjer i industrien.

Palcut har installeret mere end 500 løsninger til primært den europæiske drikke- og fødevareindustri, og det bliver Michael V. Jensens opgave at fortsætte og udbygge den udvikling.

- Palcut har et stærkt koncept og en solid kundebase. Covid-19 har skabt yderligere fokus på at automatisere end-of-line palleteringen og dermed reducere bemandingen, så virksomhederne kan minimere deres sårbarhed og sikre forsyningen af fødevarer til butikkerne. Det har vist sig at være guld værd det seneste år, og denne trend vil fortsætte, fastslår Michael V. Jensen i en pressemeddelelse.

Michael V. Jensen har varetaget lederjobs inden for produktion og logistik, heraf de seneste 22 år inden for internationalt B2B-salg. Han kommer fra et job som direktør for produktdivisionen hos Riantics i Arden (tidligere Qubiqa Logistics), hvor han har haft fokus på den globale udvikling af forretningen og key account management.

Tidligere har han været area sales manager hos SBS i Svendborg med ansvar for det engelske og amerikanske marked samt sales operations manager hos Dali USA Inc., hvor han gennem fire år opbyggede deres amerikanske organisation til salg af højttalere. Fra 1996-2004 var han ansat i Cerwin Vega Europe, hvor han sluttede som general manager for EMEA.

Michael V. Jensen er oprindeligt uddannet klejnsmed hos Epan Maskinfabrik og har senere videreuddannet sig til maskintekniker på Randers Tekniske Skole (i dag Tradium).

Administrerende direktør i Palcut, Henrik Thulesen, udtaler:

- Palcut er allerede en succes, hvor vi er vokset år for år i både omsætning og indtjening. Stillingen som salgsdirektør er nyoprettet, og med ansættelsen af Michael V. Jensen har vi fået den helt rigtige profil til at accelerere den internationale vækst og skabe øget aktivitet på en række nøglemarkeder.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109