23948sdkhjf

Produktion i døgndrift giver rekordår hos Rival

Omsætningen hos den østjyske maskinfabrik steg i 2020 med over 10 millioner kroner i forhold til 2019 og resultatet før skat med knapt 1 millioner kroner til 3,8 millioner kroner.

- Vi har en sund forretning og har over de seneste år løbende øget egenkapitalen og forbedret soliditetsgraden væsentligt, siger administrerende direktør Henrik Holvad i en pressemeddelelse.

Baggrund i rette produktmiks

Ifølge direktøren er resultatet for 2020 er et godt bevis på, at man hos Rival er lykkedes med at få implementeret det rette produktmiks og optimeret produktionen med øget automatisering. Maskinerne kører i dag 24 timer i døgnet.

- Vi har fået godt gang i kontraktarbejde på serieproduktion til betydelige internationale kunder, hvilket betyder, at vi kan udnytte vores maskiner mere og mere optimalt. Vi arbejder løbende på at forbedre og forfine produktionen i samarbejde med vores kunder og dygtige folk i produktionen, siger medejer og salgschef Christian Aarup.

- Samtidig har vi også fastholdt og udviklet samarbejdet med danske industrikunder om produktion af kritiske og kostbare enkeltstyksemner. Samlet set giver det et rigtigt godt miks, som passer fint til vores brede vifte af skills og maskiner i produktionen.

Ydmyg og stolt

Rivals ledelse er både ydmyg og stolt over den fortsat positive udvikling.

- Det er fantastisk at opleve, at vores kunder rigtigt gerne vil handle med os også i disse corona-tider, siger Henrik Holvad.

- Vi har i 2020 løbende fået positive tilbagemeldinger fra kunderne på vores samarbejde, som de værdsætter meget højt.

De gode takter fortsætter

Hos Rival har man store forventninger til 2021.

- Vi har allerede nu en rigtig flot ordrebeholdning, som lover godt for hele 2021, siger Henrik Holvad.

- Nu skal vi fortsætte og videreudvikle det gode, solide partnerskab med kunderne, som danner grundlag for, at vi alle lykkes. Vi ved, det kræver hårdt arbejde hver dag af os alle her på Rival. Derfor er vores stærke fællesskab og teamwork altafgørende.

Rival A/S
mio. kr. 2020 2019
Bruttofortjeneste 10,9 10,1
Driftsresultat 4,6 3,6
Resultat før skat 3,8 2,9
Årets resultat 3,0 2,2
Balancesum 40,7 36,5
Egenkapital 10,5 7,5
Antal ansatte 47 49
Regnskabsåret blev afsluttet den 31. december 2020

Artiklen er en del af temaet Regnskab.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078