23948sdkhjf

Ny country manager og nye tider i Kiwa Inspecta

Inspektions- og certificeringsvirksomheden Kiwa Inspecta har ansat Per Gelang som country manager i Danmark.

Per Gelang har stor brancheerfaring, og har tidligere været ansat som direktør for Force Technology i Sverige, og sidenhen arbejdet i Kiwa Sverige.

- Det er ingen hemmelighed, at Kiwa Inspecta Danmark har været igennem forandringer de sidste to år, og det har præget hverdagen – ikke mindst for vores kunder. Vi har derfor gennem det sidste år arbejdet for at ændre vores DNA, så vi i fremtiden vil være en inspektionsvirksomhed, der løfter kvalitetsniveauet i danske virksomheder og dansk industri.

Dette arbejde støttes op af vores modervirksomhed i Holland, både økonomisk og fagligt, skriver Kiwa Inspecta i en pressemeddelelse.

Per Gelang skal også sikre RMG Inspektion, som er et af de førende inspektionsfirmaer indenfor brandsikkerhedsområdet, integration i Kiwa-familien. RMG Inspektion forsætter stadig deres aktiviteter under samme navn og med den samme organisation. Anita Jochumsen er CEO i virksomheden.

Kiwa Inspecta A/S er en del af en international virksomhed med over 5.000 ansatte og tilstedeværelse i 54 lande rundt om i verden.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078