23948sdkhjf

Inelco Grinders præsenterer ny stumpsliber til wolframelektroder

Med Inelco Grinders helt nye stumpsliber modul til montering på wolframsliberne i Ultima-TIG serien, åbnes der nu op for en nemmere og mere præcis afstumpning af wolframelektroder til TIG-svejsning. Især i forbindelse med AutoGrind-modulet er det nu lettere at afstumpe den slebne elektrode.

- Alternativet til Inelco Grinders’ nye stumpsliber er manuel afstumpning af wolframelektroden, som mange stadig gør brug af. Manuel afstumpning – enten på bænksliber eller ved at banke elektrodespidsen hårdt på bordkanten – kan forårsage, at elektrodespidsen flækker og efterfølgende knækker og falder ned i svejsningen. Sådanne manuelle fejl kan forårsage væsentlig kvalitetsforringelse af selve produktet og i værste fald få fatale konsekvenser, siger Anders Thy, direktør for Inelco Grinders.

- Derfor har vores nye stumpsliber-modul også en rigtig god berettigelse ved at bidrage til sikker, præcis og ensartet slibning af elektrodespidser, uden at der slækkes på effektiviteten, fortæller Anders Thy.

Det nye stumpsliber-modul påmonteres nemt på en eksisterende Ultima-TIG, Ultima-TIG-S eller Ultima-TIG-Cut elektrodesliber, hvorved sliberen mestrer flere funktioner i én og samme maskine.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094