23948sdkhjf

80 job til Kolding: Alfa Laval lukker engelsk fabrik og satser på Danmark

Alfa Laval lukker sin fabrik i den engelske by Eastbourne og flytter i stedet arbejdspladserne til Kolding. Det skriver JydskeVestkysten.

Den britiske fabrik har godt 90 ansatte, og Ole Rudbeck Petersen, administrerende direktør i Alfa Laval Kolding, anslår, at det vil betyde 80 nye stillinger i Kolding.

- Vi bruger 2021 på at forberede flytningen, og så flytter vi virksomheden i 2022 og 2023. Det tager et års tid at flytte produktionen. Det kan godt være, at produktionen først lukker i tredje kvartal af 2023, og når vi går ud i så god tid, så handler det om, at vi har gode erfaringer med at melde tingene ud tidligt. Vi kan hjælpe folk videre, og så ved folk, hvad de har at forholde sig til, siger Ole Rudbeck Petersen til JydskeVestkysten.

Flytningen er et led i en ny strategi hos Alfa Laval. Fabrikken i Eastbourne, der producerer pumper til fødevareindustrien samt den farmaceutiske og kosmetiske industri, står over for store investeringer for at være up to date, og der har man i stedet valgt at flytte produktionen til Kolding, hvor der er blevet opgraderet voldsomt i de seneste år.

Originalartikel: https://jv.dk/artikel/80-nye-job-p%C3%A5-vej-fra-england-til-kolding-byens-st%C3%B8rste-virksomhed-vokser-igen

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11