23948sdkhjf

Flot fremgang hos Pehama Productions

Samtidig har Nordborg-virksomheden fået ny medejer og ny administrerende direktør.
I forbindelse med virksomhedens generalforsamling i februar 2012 er Arne Dahl Pedersen indtrådt som partner og administrerende direktør i Pehama Productions. Det betyder, at virksomheden nu ejes af Jan Christensen, Carsten Bleicken, Torben D. Frederiksen og Arne Dahl Pedersen, der alle er ansat i virksomheden.

Torben D. Frederiksen, der siden 2001 har bestredet stillingen som administrerende direktør, skal fremover varetage stillingen som teknisk chef med overordnet ansvar for konstruktions- og projektafdelingen.

Underskud vendt til overskud
Og den nye direktør overtager et selskab i god form. For samtidig har virksomheden offentliggjort regnskab for 2011. Det viser en bruttofortjeneste på 10,5 mio. kr., hvilket svarer til en stigning på 3,8 mio. kr. sammenlignet med 2010. Samtidig er 2010-underskuddet før skat på 1,8 mio. kr. blevet forvandlet til et overskud på 1,5 mio. kr.

Ledelsen betegner resultatet som tilfredsstillende og ser også positivt på 2012 – blandt andet på grund af en solid ordrebeholdning. Der har derfor været behov for at øge medarbejderstyrken med ca. 20 %.

Pehama Productions har specialiseret sig indenfor udvikling og fremstilling af automatiseringsudstyr samt specialmaskiner og komplette produktionslinjer til industrikunder i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.271