23948sdkhjf

Medarbejderne er i venteposition: Flere bejlere til konkursramt conveyor-producent

12. februar blev Conveyor Technique erklæret konkurs i Skifteretten i Næstved. Siden har selskabets to kuratorer arbejdet på at sælge virksomheden.

Og et salg er lige op over, fortæller advokat Anders Hoffmann Kønigsfeldt fra advokatfirmaet Bech-Bruun. Han har sammen med Nicolai Christen Dyhr fra advokatselskabet Horten, været kurator i konkursboet.

- Vi er i ret seriøse forhandlinger med nogle købere, og som det altid er i sådan nogle processer, så håber man at lukke det hurtigere, end hvad der viser sig at være realistisk. Vi havde håbet, at vi kunne nå det i denne uge, men realistisk når vi det ikke før i næste uge, siger Anders Hoffmann Kønigsfeldt.

- Vi har faktisk flere potentielle købere, og det er også en af grundene til, at det har trukket lidt ud, tilføjer han.

Cirka 35 medarbejdere blev hjemsendt, da konkursdekretet blev afsagt og halvdelen af dem er blevet opsagt og fritstillet.

- I en konkurssituation er det sådan, at vi kan holde på medarbejderne i 14 dage, og efter 14 dage skal vi tage stilling til, hvorvidt vi ønsker at fortsætte eller ej. Det vil sige, efter de 14 dage skal vi ud og bede medarbejderne om, at vi kan få lov at holde på dem yderligere. Og det har vi lavet aftale med en række medarbejdere om. De bakker op og sidder og venter på, at vi forhåbentlig får en løsning på plads. Og det gør de kun, når de og vi forventer, at vi kommer i mål. Ellers havde vi givet dem løbepas, fortæller Anders Hoffmann Kønigsfeldt.

Tidligere har direktør og medejer af Conveyor Technique, Allan Jørgensen, udtalt til SN.dk, at han gerne deltager i en reetablering af selskabet, men at der også er behov for, at der kommer nye investorer på banen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125